Резервация

Холистичен здравен център
Стъпка по Стъпка

ЗДРАВЕТО НЕ Е НЕЩО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА С ВАС, А НЕЩО, КОЕТО СЪЗДАВАТЕ С ОСЪЗНАТИ РЕШЕНИЯ ВСЕКИ ДЕН

ЗА НАС

Водени от желанието да помогнем на хората да постигнат трайна промяна в живота си по отношение на възстановяване и запазване на своето здраве, ние си поставихме за цел да изградим една опростена, стройна система. В нея сме използвали както дългогодишния си опит, така и знанията си по Аюрведа, Традиционната Китайска медицина, Българската народна медицина, също и модерните постижения на съвременната наука и по-специално новото направление Нутрициология. Идеята ни беше да създадем такъв здравен център, който:

НАШИЯТ ЕКИП

Димитър Дичев

Боуен терапевт

д-р Маргарита Дичева

Лекар, Скенар терапевт

Програма „Здрави и елегантни“

Може би усещаш, че нещо в тялото ти не е наред? Искаш ли да знаеш защо и как да го промениш?

С елементарни здравословни навици, подходящи за всяка възраст и ежедневие лесно можете да помогнете на тялото си да се чувства живо, тонизирано и леко. Ще се научите как да полагате подходящи грижи за самите себе си, което ще се отрази не само на тялото и външния ви вид, а на целия организъм. Всеки дисбаланс или проблем в тялото ни може да бъде отстранен чрез активиране на собствените възстановителни механизми, но за целта трябва да обръщаме повече внимание на това, което тялото се опитва да ни каже.

Ние в център „Стъпка по стъпка” ви предлагаме уникалната възможност да промените качествено начина си на живот и да подобрите здравословното си състояние без да гладувате, да страдате или да се претоварвате физически.

Как ще ви помогнем?